Shopping Cart
0 items
 
myblog myfacebook1 myfacebook2
 
Web Visitor

free counters

 

Terma & Syarat Pembayaran

CARA MEMBUAT TEMPAHAN:

Step 1 : Sila Daftar Sebagai Ahli Clickgold2u.Com

  • Sila Isi Maklumat dengan selengkapnya termasuk Nama Penuh , Alamat rumah, Poskod , No Telefon  dan lain-lain. Pastikan anda mengisi dengan betul bagi mengelakkan kesilapan sewaktu proses penghantaran dilakukan.

 

Step 2: Sila Pilih Product Yang anda ingin Beli.

  • Sila pilih produk yang anda ingin beli dan pastikan anda membaca maklumat yang dilampirkan. SETIAP PRODUCT YANG DITAWARKAN di Clickgold2u.Com adalah ready stock.

 

Step 3: PEMBAYARAN

  • Pembayaran hendaklah dibuat dalam tempoh  24 jam selepas tempahan dibuat . Jika tidak tempahan akan dibatalkan serta merta ( Kerana harga produk mengikut harga pasaran harian).  Berikut merupakan  senarai Bank yang kami sediakan :

    • TEL.                                   

 

Perhatian : Setiap Pembayaran Online anda dikehendaki memasuki email :  Sila email kepada kami  bukti pembayaran bersertakan  No. Order , Nama Penuh, Alamat Penuh dan Telefon number. Sekiranya pembayaran dibuat melalui online banking email kan kepada kami printscreen transaksi sebagai bukti pembayaran Kepada : Email Pembayaran :  

Step 4: PENGHANTARAN

  • Seteleh pengesahan pembayaran di terima pihak Clickgold2u.Com akan memproses tempahan anda dalam tempoh 1-2  hari sebelum proses penghantaran dijalankan.

       Contoh:   Proses Penghantaran Berlaku.

Hari Bayaran Sebelum 11:00 AM Selepas 11:00 AM Proses Penghantaran
Isnin Bayar - Selasa
Isnin - Bayar Rabu

  • Penghantaran Barang Tempahan anda akan dibuat mengunakan  khidmat Courier . Ia akan mengambil masa1-3 hari waktu bekerja untuk sampai kepada Tuan-Puan. Kos Penghantaran RM14.0 ( Currier : Skynet  ambil masa sampai 1 - 2  hari bekerja )
  • Setelah proses penghantaran dilakukan. Pihak Clickgold2u.Com akan  memberikan anda Tracking Number untuk anda mengesan barang anda secara online.

 

Kami berharap anda berpuas hati dengan  perhidmatan yang kami tawarkan. Harap dapat berurusniaga lagi dengan tuan-puan sekalian.

 

Terima Kasih.


ANUAR A RAHMAN

Pengasas Clickgold2u.Com

017-7990016